marți, 15 noiembrie 2011

Esotericfest nov. 2011 - Plăcerea puterii sau puterea plăcerii

Esotericfest nov. 2011 - Plăcerea puterii sau puterea plăcerii

5 comentarii:

  1. Da , ceea ce faci cu placere este datator de viata, de energie ; probabil foarte putin din cat traim constient sau inconstient acum , este in acest fel , cum zici tu acompaniat de independenta si curaj. Tzitzi

    RăspundețiȘtergere
  2. care e problema ta?
    genialitatea e o stare de spirit fractzionala!
    andrei

    RăspundețiȘtergere
  3. "Tzi Tzi"

    Pasiunea sincera aduce in noi combustibilul inaintarii in propria experientza creatoare. Rezultatele a tot ce facem sint influentzate de aceasta pasiune, placere...putere in sensul ei natural, real, adica, normal, nu cel manifestat formal, doar afishat. si...

    Andrei

    ...aceasta pasine sincera este felul in care determini intelegerea, metoda. Cind intelgem ce traim si rolul nostru ca autori care influentzeaza trairea mai ales prin interpretare, descoperi cum poti avea interpretari din ce in ce mai constructive intelegatoare neimpuse, sau in care vrei sa impui o anume asteptare sau o anume manifestare a lumii exterioare. Pur si simplu intelegerea tine de a tolera lucrurile si toate situatiile asa cum sint si pas cu pas cooperarea cu "lumea" sau "viatza" devine din ce in ce mai interesanta...sincrona sau simetrica_cu tine, armonica, placuta.
    In doua cuvinte Traim doar cind si prin si pentru ceea ce intelegem, si intelgem doar ce traim cu adevarat prin propria experientza....e o continuitate aici.
    Salve!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc pentru detalii , si succes in propria ta experienta creatoare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Whatever!

    Experientza creatoare...cred ca uneori poate parea ami simplu sa nasti un copil.

    Egoul pretinde sa se simta responsabil de aceasta creatie care este Universala.

    Si cind nebunul asta pretinde ceva nu te prea poti juca cu el...totul este serios, complex, si fireste el este miezul si din cauza lui nu mai incapi nicaria.

    asa ca pina la experientza creatoare...mai am rabdare. Atita de orgolios o ajuns egoul asta ca un deget nu poti sa misti fara sa aiba si el ceva de zis.

    oare as putea sa respir fara el, fara sa imi explice mie toate "viitoarele posibile" si ...rar cind prind momente "nas in nas cu VIATZA"

    Da ii dau inainte, ca altceva ce sa fac. :-)

    RăspundețiȘtergere