luni, 16 ianuarie 2012

Teama sau iubirea - singura alegere

4 comentarii:

  1. Alternam cu toti, dar totusi accentuam o directie aleasa.
    Sinceritatea este antidotul pentru "instalatia straina" care produce teama, care genereaza presupuneri pe baza "aparentzelor cu statut absolut".
    "Instalatia" sau "mintea colectiva straina veche", promoveaza doar viteza aparentzelor, reactiilor, dorintzelor. Tu fa liniste si scapa de agitatie...e un nonsens.
    Fractionarea atentiei si intentiei si relatiilor este iar o pasiune a "proprieterilor si cultivatorilor de oameni" Tu uneste totul si mai ales pe tine cu tot si toti si toate.
    Numeste asta cum vrei, incredere, deschidere, pasiune, placere, putere, curaj, experimentare, verificare, iubire, implicare, traire directa...
    Exemplul oricui conteaza doar ca element orientativ, dar e bine sa porti haina ta si forma ta si visul tau, nimic venit gratuit sau impus gratuit.
    Acum pune aceeasi intrebare catre tine si raspune in liniste sincer cu intelegere calm si rabdare. I trust u, do the same 4 ur self! :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai pasat mingea in alta parte , nu ai raspuns sincer pe o singura varianta.Intrebarea era simpla , iar titlul tau era"teama sau iubirea - singura alegere". Raspunsul tau le uneste pe amandoua .

    RăspundețiȘtergere
  3. Iubirea inseamna sa inaintezi in directia in care iti place, o alegi de fapt. Nu conteaza ce spune ratiunea sau instalatia straina sau trecutul sau oricine. Totusi sintem rezervati in actiunile nioastre pina la inhibare generala, care este o alegere inconstienta a fricii. Un raspuns sincer nu poate fi cu titlu absolut, ci doar asa relativ si general. Pot spune ca personal cred ca inaintes, apreciez, si aprecierea creaza incalzirea energiei sau a mediului de reflectare, iar ostilitatea raceste sau ingheatza energia sau situatia in care te afli si iti faci de lucru inutil cu ostilitatea care in final genereaza teama. Ce pot spune? Cred ca alegerea am facut-o mai demult acum mai bine de 20 de ani cind mi-am zis mie si in dealul cu Existentza ca... ce-o fi o fi, aleg sa merg pe o cale a prieteniei, a cooperarii, a implicarii, a participarii cu cit si cum pot din volee sau din cine stie ce eforturi personale, inutil de amintit. Si cred ca prietenia a deschis situatii si posibilitati la care putini indraznesc macar sa viseze. Si prietenia asta sau identificarea sau a te pune in locul celuiolalt continuu a ajuns pina la identificarea cu regnurile paralele sau tangente, inclusiv cele "superior vibrationale". De fapt alegerea se refera la recunoasterea faptului ca sintem interconectati, inclusiv cu regnurile si universurile paralele cumva. Nu stiu daca Iubirea este ceva de facut, este o convingere in baza careia actionezi in toate situatiile tale. E un fapt universal care vrei nu vrei il recunosti in definitiv, prin a verifica...functionalitatea lui, intregul sau fenomen, clipa de clipa. Deci iarta-ma daca n-am raspuns cum ai vrut tu si am facut sum stiu si simt io. So, have fun! is a better way to Love!

    RăspundețiȘtergere