sâmbătă, 17 septembrie 2011

Relativitatea realității

Relativitatea realității

2 comentarii:

  1. Prea mult fum pentru un loc asa de minunat ; aproape ca un colt de rai (nu am cum sa sustin comparatia ,nu am fost in rai dupa cate imi amintesc ,dar cine stie ? ) Multumim pentru informatia oferita , sunt convinsa ca si altii vizioneaza inregistrarile acestea ,dar sunt probabil mai lipsiti de reactie. Cornelia

    RăspundețiȘtergere
  2. Mda, este copleshitor de "amplu" acest gen de feed-back si ma intreb daca ma exprim in qineza, sau e prea elitist mesajul, sau cei care vor sa dea un raspuns responsabil, [ca de aia e blog...pentru discutii-triscutzii], vor neaparat sa impresioneze cu ceva si pina la urma se abtin. ma intreb cum si unde ar putea fi o retea de fiintze constiente...da am totusi o satisfactie maxima ca pe alte bloguri unde ruleaza filme cu regie, cu investitii majore in productie, in carde speciale, genul filmului "the shift" are totusi un ecou... maricel.
    inclin sa cred ca felul in care exprim mesajul... poate ii mai trebuie ceva, si inca ceva, si inca ceva... si tot asa. oricum asta am cu asta defilez si pas cu pas o sa mai creasca el, mesajul, care poate e prea stufos, sofisticat, cere prea multa atentie, hotarire, determinare, curaj... in aplicare, in iesirea din propriile tipare???? Mai vedem ce si cum, deodata...treaba mere si ... noi o data cu ea! :-) Sia!

    RăspundețiȘtergere