sâmbătă, 15 octombrie 2011

ANATECOR 2011 - Conferință: Sensul vieții sau nonsensul


Sensul vieții este sensul energiei care curge dinspre interior spre exterior. Sensul invers al sugestiei din exterior spre interior este nonsensul sau sensul morții. :-) Ești aici ca să influențezi lumea exterioară din ce în ce mai armonic, apreciativ, și neostil.

4 comentarii:

  1. Buna ! Unii dintre noi nici nu mai realizeaza ca sunt vii . Confunda asta cu rutina zilnica , etc, etc . Poate reusesti sa termini si cartea aceea "Intalnire de gradul 0" . Si apropo, desi probabil ca esti aglomerat si de alte activitati, sau treci printr-o perioada de linistire , crezi ca ai putea trece peste asta sa mai scrii si ceva articole pe blog ? Tzitzi

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate e normal si simlu sa mai scriu, dar asa ca sa emit in eter, nu simt nici o motivatie. La fel si feedbackul de la carte si de la multe altele care le fac, e destuld e subtirel si nu stiu cit de mult vreau io sa fiu iubit sau aplaudat sau incurajat, dar totusi ma intreb daca mesajul ala ajunge undeva sau are f-un rost, sens, sau macar face pe unii sa rida. Sint sub fiecare postare 3 locuri in care poti bifa, ''distractiv'', ''interesant'' sau ''extraordinar'' si nici un click macar nu vad de la cei care au vizualizat, [si google imi arata tot ce s-a urmarit pe blog si cind] si totusi, unii - marea majoritate, pur si simplu ca si cum ar iesi din sala si nu zic nici macar bunaziua sau un simplu multzumesc. Vezi tu ce fain ii sa crezi ca faci ceva cu un rost si totusi sa ...descoperi ca numai tu crezi asta sau iti imaginezi sau joci un joc, asa tu cu tine. Astfel ca dupa ce ma ocup de treburi pragmatice, de fiintzele apropiate, cind ma simt intr-un excedent de stare o sa raspund si unor "pseudonecesitati" generale, care sint chiar vitale, dar daca nu isi constientizeaza necesitatea reala acele fiintze, este inutil un mesaj. De aceea cind o sa ma simt in excedent de stare si nu mai stiu ce sa fac cu entuziasmul si energia si imaginatia... poate mai dau un raspuns sau ... in caz ca cineva pune o intrebare arhetipala si io tre sa dau un raspuns arhetipal... pot sa il public, dupa ce il dedic intii cuiva. Cam asa vad io ca mere treaba si totusi merci de provocare sau...oare am citit neatent si inafara de cerere nu am vazut nici o apreciere...si nu pretind cine stie ce multumiri, dar totusi ceva de genul, daca tot a folosit la ceva mesajul mai mult decit la umplerea unui timp "liber???" Salve si inca o data multzam fain! Sia! Remember always have fun, be fun, feel fun, couse is the power of life!...inside of u, is a choice, laugh or cry, admire or not! :-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am facut o cerere , doar am zis....despre apreciere da mi-a placut ceea ce ai zis acolo ,dar ar fi o intrebare cum comunicam asa ... asa daca excludem sensul invers considerat al mortii ? Cum poate sa ne spuna cineva ceva ce are de spus ,asa cum sunt eu care-mi tin gura mai greu ,ce vine de la mine la tine sau mai stiu eu la cine, la oricare om , este sensul mortii daca am si eu o mica dorinta sau speranta sau ce mai stiu eu ce ? cum este ? Tzitzi

    RăspundețiȘtergere
  4. Ceea ce avem de comunicat sint pareri despre Lumea Exterioara. Acestea vin de undeva din "mintea" noastra, reflexa, si tulbura sau interfereaza mintea celuilalt! Pur si simplu lasa oamenii in Tacere sa Mediteze, si ceea ce au de perceput Realmente de la tine, vor percepe, daca este esential. Altfel Urmareste Meditatia-Creatia ta, energia ta, placerea=puterea ta si nici macar aceste aprecieri nu e nevoie sa le faci decit daca vre-un "orb sau surd" iti solicita perceptia. Atit. Incearca sa te exprimi cit mia putin sa vezi ce efect creator si iluminator si eliberator si trezitor si ..."mintuitor :-)" are in tine.... si aceasta se va refelcta in lumea tuturor celor cu care voiai sa comunici ca surzii si orbii... adica verbal. Totul se Simte, si este mai bine asa, decit "totul se gindeste" si binenteles vorbeste. Viatza este Unitate, unificare, reunire, iar moartea, dezbinare, fractionare, interferentze si multe trebi de astea. Taci cu "iubirea" ta... cit ai chef sa descoperi ca este o experientza mult mai interesanta, mai ales daca faci schimbarea aceasta treptat, gradual, natural. Decupeaza din ideile la kilogram, doar cele care chiar crezi ca au o utilitate reala, sau expresa si ai sa vezi ca ai mai multa energie de Simtit Viatza, decit sa o tot Gindesti sau reactionezi inutil la te miri ce, rispipind, timpul, energia, banii, orice, ceea ce este un adevarata pacat... de Valorile care le avem si ...mai invatzam ce sa facem cu ele, cu atentia noastra, cu timpul cu disponibilitatea, cu spatiul cu tot ceea ce sintem in defintiv. Sia! sau ALL4FUN!!! :-)

    RăspundețiȘtergere