vineri, 27 ianuarie 2012

2012: Impresii, Certitudini, Principii - Partea 2

5 comentarii:

  1. la minutul 24 s-a oprit...si nu vrea sa mearga mai departe..oare de ce??

    RăspundețiȘtergere
  2. Am reusit sa vd tot in final. Super tare. bravo...as vrea sa il recomand si prietenilor mei tampiti...dar nu te-ar urmari nici macar pana in minutul 15..pentru ca nu au suficient IQ pentru a intelege.

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari meritam toti Andrei. Constient sau nu sintem o singura fiintza, chiar toti si toate. :-)

    LA min 24, poate spuenam ceva ce ar merita sa meditezi sau sa revezi din perspectiva personala si ceva mai profund, sincer, atent. Poate-ti va folosi.
    Personal nu cred in nimic pina nu verific, dar mai ales in intimplari sau coincidentze. Toate tre sa aiba un sens si o logica. Cine beneficiaza? Cine este atent, care nu se grabeste, care nu vrea sa aiba o dreptate mai veche decit un fenomen nou...n-are prejudecati.
    Daca pentru tine o fo tare...simplifica, sintetizeaza, si daca ii iubesti pe "timpitii" cu care rezonezi, poate ai sa ii descoperi si in momentele lor fericite sau deschise si poti sa le expui ceva mai simplu ca la copii sau ca la animalutze, sau "maimutze" atit cit au nevoie sa experimenteze ei inca un pas...poate merge.
    Inteelgerea tzine de ..."intelegere" permeabilitate" flexibilitate, relaxare, binemerci. Fa-te intii placut tu...si vei "penetra"...tot. Chiar tot. INclusiv mintea lor, sufletul lor si ce mai ai nevoie. Dar relaxeaza intii fiintza de linga tine.
    IQ-ul este o gaselnitza...E treaba de empatie, de curaj, de placere, incredere...atuinci esti deschis si in fortza, intuitiv, faci toate conexiunile necesare. Inhibat de frica, critici si alte suferintze interpretative...mere mai anevoie...de aici senzatia de "I R Q" sau lipsa. Prima inteligentza este emotionala.
    Incearca, nu fi de acord cu mine, verifica. :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. multumesc pt video-info :) nu m-am gandit sa fac ceve de genu dar e dragut si necesar.

    RăspundețiȘtergere