luni, 18 aprilie 2011

EZOTERICFEST nov 2010 Timișoara - Workshop Stephan

2 comentarii:

  1. Activeaza-ti blogroll-ul Stephan, ca sa te pot adauga si eu la parteneri. Daca imi oferi si adresa link a unei imagini semnificative pentru blogul tau, o pot transforma si in banner pentru pagina dedicata acestui scop.
    Pe curand !

    RăspundețiȘtergere
  2. Ceaules Matt,

    Blogroll???..."fuc"...o sa rog miine un "preten" care administreaza situl si tot ce tzine de fel si fel de subrutine, care nu le stiu acum.
    O sa il intreb daca mere si un link la b.r. :-)
    Te-ash suna cind mai am drum prin bucale, desi nu e neaparat sa "vibrezi" pe acolea, ...cum si io n-am o locatie, de fo doi ani [3] bintui prin RTzat, da tot mai mishun destul de des.
    Nr de orange din site ii functional... m-ar bucura sa ma suni [io n-am numarul tau] daca ai chef cindva... [asa am inteles din raspunsul tau din blog]. Fac cinste cit cuprinde cu prima ocazie. Am un entuziasm maxim sa cunosc oameni un chicutz mai treji. Poate asa dintr-o vorba in alta mai dam la o parte din hipnoza.
    Am urmarit aproape 3/4 din doc postate de tine si cam toate m-au uns la pipota, "deci ma simt dator" chiar daca tu nu vrei asta. Pina una alta Sia!

    RăspundețiȘtergere