miercuri, 23 martie 2011

Aplicatii Practice la Sistemul Sferic - raspuns catre un experimentator


Ceau "20 martie",
Incepi commentul cu un raspuns la intrebarea cu care inchei. Ai ajuns din Aproape in Aproape, pe o cale greu de ReProdus, adica unica... dar metoda este oricind aplicabila. Poti ajunge sa oferi fix ce are nevoie, Aproapele-linkul tau cu existenta- reflectarea ta in lumea rezonantelor... accesind din link in link... zona de maxima necesitate cind esti ferm convins ca ai ceva de ofertat si foarte sincer si determinat sa faci aceasta. Asta pentru a fi apreciat... cit mai maxim... acel ceva si implcit tu.
Te-ar putea ajuta sa contientizezi aceasta in momentele tale de reverie, de fuziune admirativa cu "lumea sferica" functionala sau cu Existenta... Eiwa, deoarece... genereaza niste linkuri shocant de coincidente, dincolo de capacitatea noastra de a le reproduce. Ar face-o mai des daca noi am fi hotariti si in conexiune, emoatica, armonica cu aceasta amprenta universala a principiilor ce functioneaza in lumea formelor inconjuratoare. Alocind atentie acestor forme minerale si vegetale...chiar animale... poti determina niste sincronicitati, atit de simetrice de poti lesina de uimire. Cel putin pe mine Mineralele inclusiv Apa, si Vegetalul, inclusiv fuziunea cu ceea ce mincam din ele... m-au lasat de tz ori perplex. Poate o data o sa [des]scriu mai pe larg aceste evenimente sau fenomene.
Lumea Sferica - ortogonala... ea deja exista... in aplicarea sistemelor naturale de "organizare organica". Unii oameni care de fapt au ridicat intotdeauna lumea din temelii, fiind mumeric insingifianti, n-au fost motivati de beneficii, ci doar de admiratia, compasiunea, dragostea pentru semenii lor. TOTI! nu erau impresionati de orgolii sau superioritati sau cine stie ce beneficii... o faceau de dragul existnetei... fara a fi nici macar mistici... doar atenti, la fel de logici pe cit de empatici. Aceasta Motivatie Suprema care actiona in ei ca lege, a inspirat un Columb, un Mahomed, un Einstein sau ...toate invetiile si realizarile lumii sint facute la baza doar de cei realmente constienti de faptul ca sintem o singura fiinta si ca fiindu-le tuturor din ce in ce mai bine, indirect ne este si noua.
Daca cineva a generat probleme vreodata, astia au fost cei cu gindirea plana, mecanica, binara... devenind, pesimisti, prapastiosi, tematori, lacomi, si asa au inventat religii si cenzura respectiva, au masluit intreaga istorie a omenirii, descriind-o ca o fiinta barbara, ceea ce nu este, dupa cum iti este clar si in zi de azi ce terci se face din imaginea fiintei umane planetare... speculindu-se doar exceptiile ei, nemediatizind nicicum oamenii asa simpli cum sint ei, dar pasnici, armonici, linistiti. mai nou in etapa actuala...comertul si cuantificarea numerica a valorii a nascut lacomia si nebunia, pasiunea pina la dependenta de acumularea de valori cifre, titluri... orice... si de aici alta cenzura... Dar te asigur ca lumea sferica nu va inceta niciodata sa existe... cei care genereaza gratuitati sint nenumarat mai multi... De exemplu cei care fac traduceri la filme, cei care arunca tot felul de solutii gratuite in piatza... skype, mess, net, wikipedia, mozzila, u tube.... sint doar exemple care le poti vedea peste tot... insa sint multi altii care isi fac treaba in Tacere!!! adica fara sa faca valuri... ci valori... reproductibile prin fenomenul de copiere sau mimetism... Asa e in lumea sferica, nimeni nu tre sa te invete nimic, iti alegi tu singur exemplele cu care rezonezi sau iti plac si prin empatie le subintelegi, le integrezi in mod reflex, devii ca ele.
Deja acum asisti la un ushor colaps al lumii matematice care si-a atins cresterea asimtotica, paradoxul in care iese pe partea cealalta. Lumea valorilor arbitrarea si-a atins culmea de unde nu mai poate fi relativa, de unde nu mai poate creste... ceea ce face ca lumea reala a valorilor si bunurilor si serviciilor sau a cultivarii valorii personale si a emiterii de oferta individuala sa ii ia locul, determinind acele aproximari, "din aproape in aproape" unde calitatea ta de a satisface un beneficiar, maxima lui necesitate de moment de forma de context... te promoveaza din ce in ce mai departe, si de fapt cred ca te promoveaza autenticitatea ofertei sau dedicarea ei spre "cresterea generala" Pare o idee comunista... dar comunismul este numai o idee ca si demonocratia care promoveaza individualismul la modul cel mai deshantzat... criminal as putea spune. Cred ca iti este evident ca asisti la un razboi economic, genocid, in care nu mai conteaza pentru unii nici mama nici tata... empatia se dizolva in aceste fiinte... ducind dragostea de sine... la nivel de paranoia in care falsifica tot, pentru a-si demonstra "pseudo-valoarea" unica.
In revenire [pina acum am fost intrerupt de fo 3 ori], sitemul sferic este un principiu functional, evidentiat chiar undeva prin "floarea vietii" din Templul lui Amenti[?] de fo 10 mii ani in urma, si prin insasi structura carbonului si orice structura organica, moleculara sau mai complexa... deci nu ar trebui sa facem nici un efort sa si simtim, gindim, actionam asa... pentru ca asta e mersul lucurilor in cel mai natural mod posibil. Doar sa ne abandonam ideii fara pre mari rezerve... si in rest "energia" isi va reformula principiile, le va vindeca pe cele aplicate sau nodificaste de "noi" in viziunea binara sau plana. Presupun ca ai vazut exemple in filmele "pay it fwd" sau "zeitgeist 1-2-3" desi abordarea unor solutii este mult mai simplista
1 toti cei cu care rezonezi sint aproapele tau si este cit se poate de natural si frumos sa relationezi in termenii cei mai CALZI cu putinta cu toti acestia. Asta este priomul pas cind egoul sau orgoliul tau nu invadeaza lumea lor. Aprecierea lor, si cit mai putine observatii, critici, plingeri personale, este o hrana care este mult dincolo de ceea ce ai putea sa le oferi "obiectiv". Doar atentia totala si reala, si emoatizarea cu intentiile lor, sau alianta cu ei in intentii. Far gram de contradictie.
2. pina s-a ajuns la valori quantificate numeric arbitrar, in functie de necesitatile [mai nou artificial create] au existat ca si acum... valorile la proporiu sau necesitatile. Ele pot fi structurate in A- actiuni sau servicii, B - bunuri sau creantze excedentare, C- actiuni majore colective- care tin de dezvoltarea entitatii colective- cultura, arta, alte edificii colective, si cadourile care le poti face lumii impresonale intr-o daruire civica... o inventie, o carte, o pirghie care sa ushureze cu ceva viata fiintei planetare impersonale.
3. daca lumea numerica sau quantificata si-a atins limitele... fireste aceste bunuri personale excedentare au ramas, necesitatile de schimb la fel, serviciile au ramas, talentele au ramas, timpul care il poti acorda upgradarii calitatii sau valorii tale, prin tot ceea ce esti, spre din ce in ce mai impecabil... a ramas. Astfel ca o structurare pe gramezi sau categorii a acestor valori personale, incluziv cit esti dispus sa faci din placere...sau sa aloci din 24 de ore... unui astfel de schimb sau oferte... constient si de valorile simple de care ai maxima nevoie si cele care te-ar relaxa si cele care ar duce la dezvoltare... Acestea ar reprezenta o imagine vie in Sfera ta Metala, si de acolo ar putea incepe scenariile si intentiile de a comunica, de a relationa de a te face disponibil, la vedere, la inceput foarte acesibil si in masura cresterii solicitarilor, poate mai putin accesibil. Si aici este o solutie... poti pregati mereu pe cei apropiati care te admira... prin exemplul tau si participarea ta... sa ii faci poate la fel de buni in domeniul tau, constient ca te ajuta nicidecum ca pot reprezenta o viitoare concurentza. Toti ne gasim ... solicitantii pe baza unui princpipiu numit Rezonantza... vibratie, corespunzatoare, asemanatoare.
Am scris deja prea mult...deja mu se aprind niste beculetze in "interior" ca probabil am depasit limita de 5000 de caractere care o permite... blogul in commenturi. Hope so...not!
daca mai vrei amanunte cauta tot din link in link pina dai de nr meu sau de mail si mai pove.
Succesuri, progresuri si excesuri...sincer cei care gindesc ca tine sint mai multi... daca o faci mai hotarit, prima sfera de 6-12 oameni deja se misca in jurul tau... cum bine observai... fa-ti o plansa un desen, un jurnal despre aceste... noi functii, experiemntale... si ai sa vezi ca exemplul tau, functional fiind se intinde... poate mult mai repede decit iti poti imagina. Necesitatea deja exista. Acum nici 100 de ani poate numai 50 oamenii isi produceau tot ce le trebuie... se uitau la bani ca la poze... si nu prea rulau valori de alea ca aurul sau.. te miri ce... ciudatenii. Cercurile apropiatilor directi intotdeauna au fost restrinse...5-10 oameni...in rest extensii ale lor si ciudateniile astea imperiale sau corporatiste... toate au colapsat... pentru ca sint anorganice, rationale, matematice, in contrast functional cu lumea spontana organica... care improvizeaza mereu... dupa aceleasi principii dar flexibil, armonic, in context...astfel evoluind, prin noi si noi mixaje... din ce in ce mai adaptate situatiilor dincolo de orice regula... E chestiune de incredere in propria inspiratie si curajul de a experimenta... fiind mai simplu decit ne lasa memoria sa credem. trecutul genereaza iluzia ca e mai sigur decit viitorul, dar privind logic... e doar o progresie...deci e invers. Salve!

Un comentariu:

  1. Daca te uiti atent in asa zisul viitor,ai sa vezi, pe linga mici comunitati autointretinute,o structura fractalica tip retea la nivel planetar.
    Sistemul piramidal in care baza sustine virful iar virful uita de baza si a dovedit starea nesigura,cea ce nu inseamna ca piramida are vreo vina,insa la nivel socio economic nu se aplica.
    Si asa cum zice Walsh cu Dumnezeul lui,de la chestia cu nu i niciodata destul,tre sa ne intoarcem la este din belsug,din abundenta,mai ales daca stii ce vrei si stii ce cauti.
    Saluturi rodnice pe diverse nivele.

    RăspundețiȘtergere