luni, 23 mai 2016

Jocul "Intimplarii" sau Organinzarea ...Plictiselii

Jocul "Intimplarii" sau Organizarea... Plictiselii - Repetitiei

      Frecventa personala sau vibratia proprie, este un fenomen care merita toata Atentia, sau altfel spus Cultivarea AutoRezonantei. A fi de Acord cu tine, in armonie cu tine, A Simti frumos despre tine, influentzeaza Spatiulul Intentie Universale, Energia Vitala universala, intr-un mod Creator.
     A SIMTI despre tine este ceva ce Merita sau Trebuie Cosntientizat permanent, pentru ca influenteaza aparentul Joc al "Intimplarii'', si intreaga dinamica a evenimentelor Vietii ... Tale.
     Intreaba-te sincer, cu maxima deschidere, Ce Simti despre Tine si lucreaza la acest aspect pina cind ''da cu plus''. Altfel sa nu te mire ca ti se tot ''intimpla chestii'' de neinteles.
      Cind tu te pui de Acord cu tine, cind imaginea ta despre tine este Apreciere generala, maxima, pur si simplu chiar si Umbra ti se Vindeca, cu toate rutinele si obsinuitele tale, iar ''tot ce ti se intimpla'' devine simetric cu ce "ai Intentionat'' sau sincron cu tine, cu ce vrei clar si explicit, fara rationamente indelungi, fara timp de ''gindire'', fara cenzura amintirilor...
     ''Lucrurile'' pot sa curga in favoarea ta, cind tu te pui in principiu de acord cu tine, cind te admiri, respeccti, iubesti, cresti acel nivel de demnitate a ceea ce esti, cind iti recunosti calitatile continuu.
     In fizica intilnim termenul de AutoRezonantza, cind un sistem isi creste frecventa, fiind in Acord cu El insusi... iar cu cit creste vibatia ta proprie, apare Inspiratia, Intuitia, Simtirea Prezentului si a tot ce poti numi Viatza sau Reflectare a Fiintei.
     Prin fenomenul Aprecierii de Sine, dispare autosabotarea pretentiilor prea perfecte, al unei autocritici inutile, si revine Pasiunea Jocului, al Intensitatii sau Claritatii propriei Vieti

2 comentarii: