luni, 17 octombrie 2011

SETRAS 2010 Deva - Conferință

2 comentarii:

  1. ...astazi, acum am descoperit acest blog, fiind in cautare de informatii despre spiritualitate, alchimie...
    sper sa gasesc o parte din raspunsurile cauatate, sa echilibrez cunostintele...
    voi reveni
    multumesc

    laura

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru toate exista un timp si un spatiu adecvat pregatirii si cautarii noastre de a mai face un pas. Spiritul este un "teritoriu" subtil-interior, despre care nu vei gasi cine stie ce descrieri in exterior. Trebuie sa Simti...viatza din tine, pe cont propriu, dincolo de pareri despre Ea. Alchimia face referire la o trecere transformare de la perceptia nonvalorica [oarba] la cea a Valorii, care este in tot, a vietii care curge si are un sens si o semnificatie in orice si oricine.
    Poate vei echilibra "cunostinzele" anterioare doar despre lumea exterioara cu cele care te privesc pe tine, privitorul, observatorul, constiintza, fiintza care are Ginduri sau interpretari reflexe pentru orice, stari care ii coloreaza sau intuneca perceptia, si cind vei reusi sa realizezi ca tu Influentezi si perceptia si Lumea Efectelor in mediu... descoperi ca Valoarea a orice... trece de la "cenusiul greu al plumbului" la "stralucirea eterna a aurului"... reusind sa Simti cum tu infleuntezi si creezi in defintiv tot, tot, tot....urmarind starile tale pina le stabilizezi, pina le mentii in continua relaxare si incintare, si cind reusesti sa iti tii si mintea in friu doar pe aceasta clipa, acest mediu si "mediumul" care esti... descoperi ca faci un tot unitar cu acest ceva numit viatza si care... pur si simplu... curge, creste, se dezvolta, evolueaza in modul cel mai fascinant cu putintza.
    Am povestit deja destul, si daca ai gasit ceva ... orientari, prin acest blog-site, etc. chiar ma bucur. Mai departe, caurtarile sint mereu in TINE!!! Calatorie Maxima cu Valori...Fascinante, Laura. Sia!!! sau ALL4FUN

    RăspundețiȘtergere