joi, 2 iunie 2011

EZOTERICFEST mai 2011 - Conferința & Workshop Stephan


Partea 1: Karmă sau inerție. Evoluție sau destin.
Partea 2: Ajutor sau intervenție. Autointervenție sau autonomie.

NOTĂ: Partea 1 este înregistrată cu sunetul mai slab, așadar recomand folosirea căștilor!

3 comentarii:

  1. Din cate am inteles ai abordat aspecte interesante, dar sonorizarea este nereusita, cred ca ar trebui facut ceva cu muzica de fond. Este adevarat ca este foarte potrivita , dar cand se inregistreaza nu prea se intelege ce spui tot timpul . Oricum se observa la tine ceva nou in abordare, o anumita liniste si inca ceva ce inca nu am putut defini. Te felicit pentru ceea ce faci ! Numai bine Cornelia

    RăspundețiȘtergere
  2. CU CASTI MERGE DESTUL DE CLAR!!!

    Mda, pina ma prind ce si cum, mai fac teste. Creatorii de desheuri, sony si altii ca ei, fac tot felul de scule numite camere video, dar una care sa iti permita microfon exterior (lavaliera), e peste 1000 de z_euro_z.
    Asa ca voi fi nevoit sa pun camera la fo doi metri maxim.
    Totush, cu casti am incercat personal si se aude tot, iar din min 38, workshopul este foarte audibil, fiind in alta sala.
    Merci de aprecieri, ceva o fi cu linistea, e un fel de abandon interior, un fel de meditatie, un fel de ... "fac tot ce pot - si aprecierile de nici o natura nu mai sint treaba mea".
    Toti meritam aceste felicitari, fiecare din noi conteaza, fix, exact sau "mai absolut ca votka" in toate aceste evenitmente sau scene finale, din filmul unei vieti in colectiv. De multe ori cuvintele sint abia sugestive in aprecierile care le meritam toti si personal am "tz" exemple de momente in care chiar sint impresionat de gesturile unor semeni, dar mereu consider ca sint facute in numele "Existentei".
    Doresc si la tine...ceea ce avem nevoie fiecare si posibilitate totodata, din ce in ce mai multa atentie, care ne-o putem acorda singuri din ce in ce mai sincer si aceasta va avea efectul care il dorim noi din exterior... confirmarea, aprecierea, recunoasterea noastra in fata noastra, sau a impersonalului din noi, a constiintei, a existentei, "noi" fiind o intruchipare [holografica]...fuziunea intre un corp animal...cu tot ce implica el, si constiinta sau structura inteligenta a tuturor celorlalte regnuri.
    Poate pare poetic ce zic, dar privind dincolo de presetari...e posibil sa traiesti senzatia ca e o apreciere mai aproape de autentic. Sia!

    RăspundețiȘtergere
  3. Este mai mult decat poetic ,chiar foarte profund . Exact asa cum zici si eu intuesc la mine unele aspecte interioare ,dar prinsa in angrenajul exterior perturbarile ma conduc spre alte rezultate uneori. Si am mai observat ceva si anume ca este nevoie de o anumita flexibilitate ,ca suntem asemenatori intr-un fel noi oamenii si totusi diversi in acelasi timp , iar in asta consta frumusetea ca altfel ar fi prea monoton. In fond esentiala este viata din noi , in rest supravietuire fiecare in felul lui, unii mai fini mai flexibili , altii mai grosieri mai rigizi sau cine mai stie cum. Presetarile ne deformeaza mult momentele si avalansele de ganduri ne acopera de multe ori ceea ce este mai frumos in noi. Bine ca uneori mai avem si revelatii. Ceau ! Ceau! Cornelia

    RăspundețiȘtergere