sâmbătă, 15 octombrie 2011

ANATECOR 2011 - Workshop: Valoarea individuală și pseudo-valoarea


Valoarea individuală este valoarea energiei, a tot ceea ce a integrat în acțiune practică, experimentală, din potențialul tău de „posibilități”. Este umorul tău, fericirea ta, expresia cât mai vie a puterii care este în tine și posibilitatea de a da un răspuns mereu mai sincron-simetric, armonic mediului care îl influențezi și care îți răspunde la fel. Non valoarea individuală, este conformarea la cunoașterea colectivă de serie, standardizarea și încercarea puerilă de a trăi prin comparații și competiții. Este pseudovaloarea în care îți cultivi egoul și importanța de sine. Totuși mai bine îți cultivi Puterea = Plăcerea pentru tot ceea ce este în Prezent la îndemână, simplu, natural, normal. Cu cât ești mai mulțumit ai mai multă energie, vitalitate, putere... invers e păcat de toate „posibilitățile potențiale” care le ai, dar fără acțiune sau experimentare directă… devin inutile.
Așa că acționează și trage concluzii doar după ce te confrunți cu rezultatele finale, cu un adevăr concret. Confirmările vin doar din interior doar din felul în care simți sau nu satisfacția pentru ceea ce ești, faci, devii!
So Have Fun in all u DO! :-)

ANATECOR 2011 - Conferință: Sensul vieții sau nonsensul


Sensul vieții este sensul energiei care curge dinspre interior spre exterior. Sensul invers al sugestiei din exterior spre interior este nonsensul sau sensul morții. :-) Ești aici ca să influențezi lumea exterioară din ce în ce mai armonic, apreciativ, și neostil.